Operation hjärtmonitor slutförd!

(null)
Operation har gått bra. Bedövningssprutorna gjorde ont. Jag ville INTE gärna andas igenom smärtan med en spruta i bröstkorgen. Men själva insättningen av hjärtmonitorn gick snabbt med ett hårt tryck och lite sytråd. Efteråt fick jag sova av mig ruset av det lugnande medlet och med gosegrisen i famnen. 

Loop-recordern har blivit programmerad och ansluten till en app. Jag måste från och med nu alltid ha telefon inom 1,5 meters avstånd. 

Just nu gör det väldigt ont att andas djupt och att röra mig undviker jag helst helt för att skydda bröstkorgen. Men det blir säkert bättre så snart såret läkt ihop!

Tack min fantastiska lilla armé för allt hjärtligt stöd! 

• Kategori: Kampen, Operationer; • Taggar: EDS, Hjärtat, Reumatism, Smärta, hjärtmonitor, operation, svimma, syncopé; • Kommentarer (5)

Kommentarer:

1 Anonym:

Jag är glad att du har detta ingrepp bakom dig, Camilla och att det verkar ha gått bra. Har inte varit inne här på ett tag, men finns fortfarande kvar i cyberrymden och tänker på dig.
Stor och lång kram
Eva

Svar: Det blir lite av en eufori när det väl är över. En lättnad. Men sen börjar förstås återhämtningen som är lite tuff med smärta. Fint att jag finns i dina tankar - och du i mina!
Kramar!!
Camilla Blomberg

2 annika eriksson:

Hoppas att det blir bättre med smärtan och att du kan sova. Kram.❤

Svar: Tack Annika, det går bra att sova så länge jag ligger still. Men jag vrider mig gärna i sömnen och sover på mage. Inte helt optimalt just nu. Det blir nog bra snart. Kram!! ❤️
Camilla Blomberg

3 Andreas:

Finns i kanten och tänker på hur det går för dig. Glad att operationen gick bra för dig. Ta hand om dig och gosegrisen. Följer din story även om jag inte kommenterar alla gånger. Kram

Svar: Grymt att läsa Andreas! Jag och gosegrisen är snälla med varandra. 😉 Kramkram
Camilla Blomberg

4 jessica:

Skönt att höra att allt gått bra <3

Svar: Det känns nästan overkligt hur en operation kunnat gå bra, helt utan minsta lilla komplikation/svårighet. 😀 Visst gör det ont nu, men det är som förväntat. Kram!
Camilla Blomberg

5 Elisabeth:

Glöm inte att tacka dig själv också! Så skönt att allt gick bra med operationen. Hoppas nu att du kan få det lite lugnare omkring dig.
Kram från Elisabeth

Svar: Det har du säkert helt rätt i att man borde göra. Jag tog mig igenom det här också. Hoppas också på lite lugn och ro. Jättekram 💕
Camilla Blomberg

Kommentera här: