På plats för operation: hjärtmonitor

Exceptionellt hög bemästringsgrad eller inte. Tillsammans gör vi det här snabbt, bestämt… och med rädsla! NU ska jag få en hjärtmonitor inopererad. Hjärtenissarna är snälla och jag vet att jag är i trygga händer. Gosegrisen är med hela vägen och tar hand om mig som lovat. Krigscoachen har skickat lite solljus och är ett sms bort. En i min lilla armé ordnar med skjuts.

Vi får höras mer sen. Hjärtekram ❤

Varför ska jag få en loop-recorder (hjärtmonitor)? 
Jo, därför att läkarna vill ha en EKG-registrering strax före, under och efter att jag svimmat. På det här sättet, med en inspelningsbar monitor, kan man kanske ta reda på om orsaken till mina svimningar beror på hjärtat. Jag vet inte när eller ens om jag kommer svimma igen. Men det behöver utredas eftersom jag svimmat för många gånger nu. 
 Kommentarer:

1 Lotta:

❤️

Svar: Kram <3
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Har du eds? Kanske du isåfall även har Pots?
Min dotter har problem med svimningar osv och hon har eds och pots. Tyvärr finns inte mycket att göra... ska få åka till enda specialistennpå pots i Sverige. I Malmö.
Hoppas allt går bra! Skickar styrkekram!🌺
/Mamma till dotter med eds

Svar: Ja, det stämmer att jag har EDS. Min tanke har gått till POTS också eftersom jag hört det är en ganska vanlig kombination. Jag har för ett år sedan haft telefonkontakt med min gamla barngenetiker och lyft det här med svimningarna. Men symtombilden stämmer inte riktigt. Exempelvis har jag inga problem vid uppresning. Det som är oroväckande är att jag oftast svimmat sittandes eller liggandes. Men det kanske är som hjärtläkaren säger att bara för att utredning tidigare inte visat något, så betyder inte det att det inte visar något nu. Det är ju bra att jag har en hjärtmonitor nu som kan registrera hjärtrytmen och gå vidare i utredningen. Hoppas ni får ett bra möte i Malmö. Lycka till och ta hand om er! Kramar i massor!
Camilla Blomberg

3 Anonym:

❤❤

Svar: Jättekram!
Camilla Blomberg

4 Elisabeth:

Kör, Camilla, kör!!
Kram från Elisabeth

Svar: Tut-tut här kommer jag! hah! :D Varma kramar!
Camilla Blomberg

Kommentera här: