Istället för maskrosor

Det var en tuff dag även igår. Mycket oro, ångest och rädsla. Dels för benet om jag kommer kunna lära mig gå igen, dels för övergivenhet och ensamhet. Men jag hade några fina samtal på telefon. Det kändes som min undsättning. Det går inte ens i en bråkdel beskriva hur tacksam jag är att få de stunderna där jag kunnat tanka lite trygghet. Det blir som ett livselixir. 

Under gårkvällen fick jag besök av två (och en bedårande liten hund!) som kom med kladdkaka och ett stort gäng blandade DVD-filmer. Jag fick också ett fång gula blommor (eftersom maskrosor var svåra att få tag i;) som en hälsning från den tredje. Det kändes jättefint!! 

Vi satt samlade, men med behörigt avstånd, runt köksbordet och spelade ”Ticket to Ride”. Det var första gången jag spela det och jag förlorade stort. Men det gjorde inget. Det var skönt få en paus från allt annat, bara ha roligt och prata vanliga saker. Det var värt mycket. Jag kände mig lugn igen. Vilket födelsedagsfirande. Tack!
 
• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Film, födelsedag, inte ensam, maskrosbarn, rädsla, spel, trygghet, ångest; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Elisabeth:

Så skönt med lite paus från "eländet". Hoppas du kan få lite boost och energi av det. Det känns i alla fall som du har en trofast arme'. Vi sitter alla där på din axel och ropar "Heja heja" när du tränar ditt ben. En stor påsk-kram från Elisabeth🐣💛

Svar: Här är det faktiskt via kyrkan jag fått så stor medmänsklighet. Ex. skjuts till sjukhusen (akuta och planerade), sällskap på födelsedagen (med blommor, kladdkaka och presenter) och funnits på telefon när det känts extra tungt (varje dag om jag så vill). De har klivit in, tagit plats och stöttat upp för att det ska bli mindre ensamt. På det där sättet jag saknat. Med all hjälp runtomkring har jag själv kunnat få chans att vila lite i kampen. Jag har kunnat förlita mig på att den står kvar och utan motkrav. Det känns tryggt. Tack för fina hejarop och glad påsk till dig med! 💛💛💛
Camilla Blomberg

2 annika eriksson:

Grattis i efterskott. Vad skönt att du fick sällskap en stund. Stor kram från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Det värmer att läsa. Tack Annika för grattishälsningen. Jättekram!
Camilla Blomberg

3 Tisa:

Jag har nu läst ikapp alla dina inlägg. Och det är verkligen som "en Camilla ger sig aldrig". Alltså vilken otrolig kämpe du är!!! Vilka motgångar du står ut. Operation och det ena med det tredje. Det berör mig. Allt låter väldigt tufft. Jag önskar att jag kunde göra så att du slapp hela denna skiten och bara fick må bra!
Men du gör det hela väldigt bra, Camilla. STOR KRAM <3

Svar: Fint att se att du hänger kvar Tisa. Jag blir så berörd och varm av dina fina ord. Tack fantastiska du!!!! Det gav mig massa extra krigarmentalitet. KRAMAR i mängder!! ❤️❤️❤️
Camilla Blomberg

Kommentera här: