Livet händer

Jag kan bara skriva min upplevelse. Men jag tror alla kan hålla med om att Coronaviruset tagit mycket ifrån oss. Vi har inte kunnat träffat nära och kära och planer har ställts in eller blivit annorlunda. Allas liv har präglats av covid-19 på olika sätt. Vissa mer och andra mindre.
 
Jag upplever att vi alla fått en chans att inse vad som är viktigt, vad som är värdefullt. Relationer. Social närhet. Beröring. Kontakt på riktigt och att prata om tankar och känslor på riktigt. Jag har hungrat efter det så länge jag kan minnas. Men nu märker jag att andra också ser det och längtar lika mycket som jag. Det har därför blivit lättare att mötas och komma varandra nära tror jag, oavsett avstånd. Vi blev alla ensamma tillsammans och kunde se och lyssna till varandra. 
 
För mig har det här året helt ärligt varit ett av de bästa. Det känns lite fel att skriva det. Jag är rädd för att det sticker i ögonen på de som förlorat så mycket och kämpat hårt på grund av viruset, milt uttryckt. För det har blivit jätteallvarliga konsekvenser. Jag vet det. Förlåt, men min värld blev ändå ljusare på det sätt jag önskat. Mina sociala relationer blev lite fler och lite djupare. De människor jag träffat och umgåtts med har varit möten som varit på riktigt. Små stunder av lycka är ändå stunder som är värda att ta vara på, oavsett virus. Jag tror det.  
 
Gott nytt år min lilla armé! 
 

Kommentarer:

1 Andreas:

Gott Nytt År och mycket styrka önskas dig. Vi får hoppas på ett positivare år.

Svar: Detsamma Andreas! 🎇
Camilla Blomberg

2 Andreas:

Gott Nytt År och mycket styrka önskas dig. Vi får hoppas på ett positivare år.

3 Elisabeth:

Gott Nytt År till Dig också! Noterar att både din första och sista bild för året handlade om systerskap. Så fint!
Kram från Elisabeth

Svar: Systerskap är fint. ❤️ Många varma kramar
Camilla Blomberg

Kommentera här: