En fantastisk dag

(null)
Jag hade en fantastiskt bra dag igår! Visst, mitt knä på morgonen var värre än vanligt. Men jag såg med nyfikenhet fram emot dagen ändå. 

Jag träffade först en för mig viktig person, i en kvart ungefär, och fick därmed chans att ladda på med lite superkrafter. Det var inget planerat och kändes därför som en härlig bonus. 

Sen åkte jag som studentambassadör för högskolan ut på uppdrag ända till Hudiksvall tillsammans med två från högskolan. Det blev en lång men trevlig biltur med blandade samtal. Det kändes också viktigt. 

Själva mässan var också kul. Jag pratade med många människor och dagen rulla på snabbt. Visserligen kunde det bli jobbigt att stå upp en längre tid. Men vi tog en liten fåtölj för att kunna vila sig. Det fanns kakor och godis nära till hands och jag kände mig pigg på den energi alla fina människor gav mig. 

Bilen blev fullsatt på hemresan. Men desto mysigare egentligen (lätt för mig att säga som satt längst fram pga. knä;). Då fanns chansen till ännu mer blandade diskussioner och perspektiv på saker. Vi stannade längs vägen och åt enklare middag (happy meal) på McDonalds. Det kändes som värsta lyxmiddagen. 

Jag var trött när vi kom hem. Men jag hade haft kul precis hela dagen. Jag kände mig trygg och fått fylla på med känslor jag haft brist på. Från åtta på morgonen till närmare halv sju på kvällen. Det var en lång dag, men jag ville inte den skulle ta slut. Att jag hade ont i knät och halta mig fram spelade ingen roll. Jag njöt av sammanhanget. Det var det viktiga. 

Jag kände att jag bara ville dela med mig av det till er. Hur dåligt knät än är idag, så var gårdagen fantastisk. 
• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: högskolan i Gävle, knä, reumatism, smärta, socionomstudent, student, studentambassadör, trygghet; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Linn:

Jag blir alltid imponerad över allt du gör, alla idrotter du provar osv. Förstår inte hur du orkar men som du beskriver då och då är det inte ett alternativ att inte uppleva. Och det tar ju på krafterna. Du berättar ofta hur du dagen efter sitter o kollar på film o bara vilar men ändå. Du inspirerar.

Svar: Vad roligt att få höra Linn. Tack! Jag försöker verkligen ta tillvara på de bra stunderna och dagarna och leva livet. Det kostar förstås. Men det måste få vara värt det. Kramar!
Camilla Blomberg

Kommentera här: