Guldkant på vardagen

Lyxigt! Jag hade en hur mysig eftermiddag och kväll som helst. Jag ville bara dela med mig lite kort om den innan jag lägger mig. Det var god mat på en för mig ny restaurang, fint sällskap och djupa samtal blandat med skratt. Jag kunde inte haft det bättre. Tack!
 
Jag försöker ta mig tillbaka till just den känslan, sittandes på bryggan och bada fossingarna, istället för på illamåendet efter månads-sprutan jag tog nyss. Jag är övertygad om att illamåendet av fredags-sprutorna "smittat" av sig på månads-sprutan. Det blir lite lika känsla, fast det inte är på riktigt. Det räcker med att jag ser sprutan eller håller i den så får jag kväljningar. Det blir väl en psykisk grej. Fredags-sprutorna har jag aldrig varit ett fan av. Men det har gått hur bra som helst med månads-sprutorna i flera år. Fram till nu. Usch, jag vill verklgien inte ta fler sprutor nu. Men det tar aldrig slut. Jag behöver medicin livet ut.
 
• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Reumatism, cellgifter, illamående, medicin, metojectpen, simponi, sprutor; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Anonym:

Oj så roligt att höra att det blev en lyckad kväll.🙂❤ Kram.

Svar: Den kvällen tar jag med mig och bevarar. ❤️
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Roligt att höra att det blev en lyckad kväll.🙂hälsningar från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Känns bra för mig att få fylla på med krafter. Kramar
Camilla Blomberg

3 Tisa:

Härlig bild <3

Svar: Tack, jag ska hälsa fotografen 😀 Kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: