Sommarkalas

Igår firades min älskade lillasyster. 15 år och mopedkörkort. Hon fick bland annat en bensindunk och en reflexväst. Det senaste var mest på skoj. 
 
Jag skulle vilja göra annat än ligga under värmefilten idag. Kalas kan vara ganska uttröttande och det blev sent igår. Men jag är glad och tacksam för att jag fick känna mig tillräckligt pigg för att orka umgås med de andra. Jag tror i alla fall att det var klokt, som jag gjorde nu, att ta cellgiftssprutan tidigt på fredag morgon. Då kom det värsta av illamåendet och tröttheten till kvällen. Jag somnade redan halv åtta och sov bort det dåliga måendet och vaknade ”pigg” och redo för kalas på lördag eftermiddag. Det kan vara bra att testa den här medicineringsplanen igen nästa vecka för att känna efter om jag kan få mer ut av helgen av att göra så. Jag experimenterar mig fram.
 

Kommentarer:

1 Linn:

Vad skönt att ha hittat ett litet trix och kanske genväg till att må så bra som möjligt. Jag ligger också ner idag. Det får va så!

Svar: Det känns lite för tidigt att säga att det alltid kommer fungera så här. Men det känns helt klart värt det att prova samma strategi nästa vecka. 🤗
Camilla Blomberg

2 Elisabeth:

Sisters forever - så fint!!
Håller tummarna att din sprutstrategi håller fortsättningsvis.
Kram från Elisabeth

Svar: De får vi hoppas på! Provar igen på fredag. 😀
Camilla Blomberg

3 annika eriksson:

Vad trevligt att du orkade fira din syster på hennes födelsedag.Kram från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Ja, verkligen. Sist vi sågs orkade jag inget annat än vila under en filt och det känns så trist. Kramar
Camilla Blomberg

Kommentera här: