En sommarkväll

Jag var lite orolig för hur det skulle bli att jobba med nysprutad fotled. Det är alltid lite spännande att komma med kryckor till en ny miljö. Men det har gått över förväntan. Jag har kunnat lägga upp foten på en yoga-boll under skrivbordet som stöd och alla kollegor har varit lagom omtänksamma. Jag har varit så glad för att det fungerat. Jag ville springa och berätta det för mina viktiga personer. Men det fungerar ju tyvärr inte så. Syftar då inte på själva springandet. Det känns bra några vet om det i alla fall.
 
Igår gick jag och en jobbarkompis och satte oss ute på ett café efter jobbet och tog en varsin glass i solen. Det var roligt och kändes lyxigt. Jag försöker ta tillvara på eftermiddagarna och kvällarna om och när jag orkar. Exempelvis igår var jag också ut till hästhagen med en kompis.
 
Jag har bara fuskat lite med kryckorna. Det vill säga att jag lämnat kvar dem på backen och haltat mig fram istället. Det är ju en sak att försöka gå-med-kryckor. Men att hoppa fram på kryckor är jättejobbigt. Om än jag har ergonomiskt riktiga kryckor så blir det en belastning på handlederna. Det är skönt att det bara var för två dagar. Nu får jag gå igen. Jag haltar fortfarande lite. Men det blir lättare och lättare att ta sig fram i takt med att svullnaden går ner.
 
Glad midsommar!
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Oj så roligt att det går lättare och lättare för dig. Kram🙂 och trevlig midsommarhelg önskar Annika Eriksson i Boden.

Svar: Det känns hoppfullt. 😀❤️ Ha en helg! Kram 🌸🌸🌸
Camilla Blomberg

2 Elisabeth:

Så härligt att få läsa dessa rader. Tänk att något t.o.m går lättare än man tror. Håller tummarna att detta håller i sig. Hoppas du får en bra helg också.
Kram från Elisabeth

Svar: Jag har kämpat för det. Men det känns skönt när det rullar på lite mer. Soliga kramar!!
Camilla Blomberg

Kommentera här: