Årets första dopp

En annan lite galen grej jag gjort. Jag bada i sjön igår! Jag och lillsyrran sprang tillsammans hand i hand och slängde oss i vattnet (filmbevis finns på instagram @krigszonen). Storsyrran (+bebis) stod bakom kameran. Självklart var det kallt. Det värkte i fötterna. Men det kändes uppfriskande också. Jag sprang ner i vattnet snabbt igen för att inte ”bara ha doppat mig”, utan faktiskt simmat runt lite också.

Veckans alla bragder har sitt pris. Jag släppte kryckorna i början på veckan och idag har jag vissa svårigheter att gå inomhus igen. Jag tror på att det är viktigt att visa upp båda sidor. Ibland mår jag bättre, andra gånger mindre bra. Men jag är inte orolig nu. Det värsta kommer gå över om ett par dagar. Det brukar vara så. Det hjälper förstås inte det minsta just nu när jag har ont. Men det kommer vara värt det. Till dess får jag hålla ut med värmefilt och att sova halva dagarna.

Kommentarer:

1 Jenniey Love:

Modigt av dig att bada så här på våren. Jag hade inte ens vågat doppa fötterna. Får hoppas du mår bättre igen om ett par dagar. Många kramizar<3

Svar: Jag gjorde nog bäst i att inte känna på vattnet förrän jag sprang ner och doppa mig. Då var det redan försent. 😅💦 Jättekramar!
Camilla Blomberg

2 annika eriksson:

Du var modig som vågade bada.Här börjar det äntligen bli aningar av försommar men blåser.Till veckan hoppas jag att jag kan sola på balkongen och dricka en kopp kaffe. Kramar från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Kylan hänger kvar i blåsten. Men snart blir det nog varmt på riktigt. Jag längtar också efter lite utehäng på balkongen. Stor kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: