26 år och pacemaker

(null)
Det känns så... kliniskt och officiellt. Med pacemakerkortet alltså. Mitt namn. Mitt personnummer. På baksidan av kortet står modell på pacemaker, serienummer, när jag opererades och att jag har två elektroder: en till höger förmak och den andra till höger kammare. 

Icke-kliniskt känner jag: att jag inte kommer ifrån det här. Det har hänt. Nu är det på riktigt. Jag kan inte ha drömt allt. Det går inte att förtränga. Det är så här jag kommer behöva fortsätta leva mitt liv. 

Kommentarer:

1 Anonym:

Vilket fint halsband du har på dig, formen av ett hjärtslag. Var har du köpt det någonstans?

Svar: Tack! Jag fick det av en i min lilla armé. 😊⭐️ Men jag har sett att de finns halsband (och armband) med hjärtslag på Guldfynd. Både i silver och guld.
Camilla Blomberg

2 Camilla:

Hej!
Läser och blir berörd.
Kämpa och som sagt det finns så mycket du ännu ska se och göra.
Lycka till!

Svar: Hej! Du har helt rätt. Det finns mycket kvar att uppleva. Vissa dagar är det dock svårare att se det så. Men det ÄR ju så. Kram!:)
Camilla Blomberg

3 Anonym:

Gud vilken fin gåva 💝! Blir själv nästan rörd av omtanken 🥺! Hen måste bry sig mycket om dig. Önskar jag hade sådana personer runt mig, dom är väldigt sällsynta. Då ska jag kolla där, jag har en guldfyndsbutik bara några kvarter bort så får köpa ett åt mig själv där 👍

Svar: Jag har en fantastiskt fin liten armé som stöttar så mycket det går på de sätt de kan. ⭐️ Som jag önskar att alla hade fina människor omkring sig! Jag är inte heller bortskämd med det. Hoppas du hittar vad du söker. Kramar!
Camilla Blomberg

Kommentera här: