Striden har börjat

(null)
Jag kommer genomgå två mindre operationer som förberedelse inför protesoperationen i käklederna. Jag har vetat om det här över en vecka nu. Men idag var jag på sjukhuset och fick röntga tänderna och boka in tider för operation. Alla (jag har tre) visdomständer ska ut. Jag har ingen glädje av tänderna och det är inget konstigt att vissa får ta ut dem. Men det är ändå två ingrepp som kommer göra ont att läka.

För vem som helst kan det vara jobbigt att ta ut tänder. Men för mig är det bara förberedelse inför nästa större operation. Det här gör protesoperation mer verklig. Samtidigt känns det bra att göra det här för att maxa mina förutsättningar. 

Nästa vecka opereras första visdomstanden ut. Ett par veckor efteråt opereras de två andra visdomständerna ut. En sida i taget. 

Kommentarer:

1 Amanda:

<3<3

Svar: Kram till dig Amanda
Camilla Blomberg

2 Linn:

Ta hand om dig och pyssla om dig själv extra mycket efter visdomständerna dragits också. Du är modig som gör det här och inte gett upp.

Svar: Det ska jag försöka göra. Jag laddar upp. Kanske fyller frysen med glass. Det sägs vara bra. 😊 Kram
Camilla Blomberg

3 Annika:

Jag ska tänka på dig till veckan. Har själv dragit ut mina visdomständer. Den sista gav mig problem och det höll på att sluta illa när jag inte tålde antibiotikan som jag fick före. Styrkekramar från mig.

Svar: Gör så. Det känns alltid lite bättre då. Usch, men skönt det inte slutade illa för dig. ❤️ Jättekramar
Camilla Blomberg

4 Anonym:

Skickar dig många varma kramar och hoppas att de här första delarna av hela operationen går bra.
Eva

Svar: Det ska nog gå bra. Det här är väl den ”lätta” biten. Men de varnar för smärta i mun och i min redan sköra käkled. Oroar mig lite för det. Men det fixar jag.
Tack för de värmande kramarna 🥰 Kram till dig med Eva ❤️
Camilla Blomberg

5 Tisa:

Jag har läst igenom en del inlägg nu och jag vill verkligen bara ge dig en enda stor hård kram❤

Svar: Vad fint av dig Tisa. Skickar en lastbil full med kramar ❤️
Camilla Blomberg

Kommentera här: