All bracelets up!

Jag har många gånger stått i bara vit klänning och knästrumpor framför operationsbordet, redo att ensam utmana sjukdomarna. Varje armband, oavsett färg, visar på min rang. Mina segrar. Min krigarmentalitet. Det här motsvarar General. Alla förberedelser har lett till det här ögonblicket. För när livets omständigheter slår en tillräckligt hårt, kommer en tillslut börja slå tillbaka. Oavsett hur farligt det är. Oavsett hur oöverstigliga oddsen är. Oavsett den starka hemlängtan. Oavsett den ändlösa smärtan. För vet ni vad det enda alterantivet är vid orättvisa fighter? Det är att alltid kämpa hårdare.
 
Jag undrar om du någonsin kommer läsa det här på din skärm? Jag är ändå glad över att inte längre behöva göra det här ensam. Det ger trygghet som gör att jag blir modigare. Tack för all kärlek min lilla armé. Men… jag vet att när dagen för dubbelsidig käkledsprotesoperation väl är här, kommer jag vara skiträdd. Jag vill inte - men behöver - bli uppskuren runt huvudet i 7 timmar för att fortsätta kunna äta och prata. Det är mitt enda hopp. Jag kommer knyta rädslan i nävarna och slåss till slutet. Med en blick som försöker försvara mitt liv med bara en Gosegris i handen.
 
• Kategori: Kampen, Käkledsproteser, Operationer; • Taggar: Kärlek, Reumatism, Unga Reumatiker, gosegrisen, hjärtfel, kirurg, krigarmentalitet, käkled, käkledsproteser, livskvalité, min lilla armé, operation, pacemaker, prata, rädsla, äta; • Kommentarer (6)

Kommentarer:

1 Anonym:

Du är verkligen en riktig kämpe.Vad skönt att du inte behöver vara ensam.Det kommer att gå bra ska du se.Du är i mina tankar. Styrkekramar från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Jag hoppas verkligen det, Annika ❤️
Camilla Blomberg

2 Elisabeth:

Asså - vilken bild!!! Så mycket POWER tror jag aldrig jag har sett på bild nån gång. Varje ärr är en seger! Jag tror inte rädslan har en chans nu..den här matchen vinner du.
Stor kram från Elisabeth

Svar: Det gör mig glad och värmer att få höra, Elisabeth ❤️
Camilla Blomberg

3 Andreas:

Det där leendet och det där glittret i ögonen. 🥰 Ny fashion med alla det där lapparna indeed. Jag håller med Annika i Boden. Med din livslyster så kommer det nog gå bra ska du se. Oavsett så finns din armé hos dig. Din inre glöd och skönhet kommer övervinna! ⚕⛏😁💐

Svar: Jag försöker ta in alla fantastiska ord, tack Andreas! 🤗
Camilla Blomberg

4 madde:

Oj vilken kämpe du e <3 Jag har enbart läst ett inlägg än men inser redan nu hur mycket du verkligen kämpa och det beundra jag dig verkligen för <3. Hoppas att jag en dag kan få vara med i din lilla armé och hjälpa till o slås i kriget emot smärta.

Svar: Jag blir glad av dina fina ord. Välkommen till min lilla armé, Madde! 🤗
Camilla Blomberg

5 sandra ledin:

Vilken fighter!!! Blev helt mållös av ditt inlägg. Det var sådan styrka sådan glöd i hela texten.
Massa styrke kramar!!!

Svar: Vad glad jag blir! Tack Sandra 🤗
Camilla Blomberg

6 Linn:

Jäklar i mig vilket antal matcher du fått gå

Svar: Alldeles för många. Vi får hoppas det dröjer länge innan nästa (efter käkprotesoperation)! 🤗
Camilla Blomberg

Kommentera här: