Lägerhelg

Vilken rolig helg jag haft! Jag har arbetat som lägerledare för småbarn som också lever med reumatism. Jag har svårt att välja ut en aktivitet som favorit. Junibacken har jag aldrig varit på tidigare så det var mysigt. Det var också härligt att se all dansglädje på minidiscot hos både små och stora, och det enkla nöjet i att sätta ”knorr på grisen” eller ”knorr på Lilla Gubben”. Skattjakten var en spännande upplevelse fast jag själv hade varit med och skrivit ledtrådarna och märkt ut platserna. Barnen och föräldrarna hade roligt och levde sig in i de olika aktiviteterna och det gjorde mig också glad. 
 
Jag är trött och mör i kroppen nu. Men smärtan bär på roliga minnen. Jag dansade exempelvis och gjorde piruetter tillsammans med barnen till Frost-låten ”Slå dig fri”. Jag visade upp mina piruetter ifrån när jag tränade balett. Det gick jättebra. Varv efter varv. Tills sista refrängen och jag snurrade och… ramla rakt ner i golvet. Jag tog emot mig med handen/satte mig på den (?) och det gjorde jag-mår-illa-måste-hämta-luft-ont!! Handen domnade bort. Men jag tog ett djupt andetag och tog tag med den andra handen och tvingade handen att röra sig. Det knaka till. Sen släppte den värsta smärtan och jag kunde äntligen andas ut. Förmodligen bara en handledsluxation. Lite svullen, röd och öm. Men okej. Jag kunde gå tillbaka till discot igen. Men jag hade förnuft nog och låta bli att dansa resten av kvällen.
 
Det blev ändå en riktigt bra helg! 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Vad roligt att höra du hade en trevlug helg. Har också besökt Junibacken. Det är trevligt att besöka även som vuxen. Kram från Annika i Boden

Svar: Det var mysigt se ”sagolandet” och testa en och annan rutschkana 😊 Kram
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Trevlig ska det stå men mobilen ville annat.

Kommentera här: