En ny erfarenhet

(null)
Hoppas ni njuter av solen och värmen lika mycket som jag. De första dagarna med sol sov jag mest och lämnade inte ens lägenheten. Men jag har tagit igen utomhustimmarna senaste dagarna, tror jag. Det har i alla fall blivit flera promenader i bara tröja. 
 
Påsken blev mysig och fin. Jag blev bortbjuden på middag och fick vara med på äggjakt. Det var en helt ny erfarenhet för mig. Det var roligare än vad jag våga erkänna och visa. Jag ville inte överglänsa i lycka när jag var gästen. Det får liksom komma i andra hand. Men p å bussen hem tillät jag mig vara löjligt stolt över min "fångst" med påskägg. Jag ville visa alla jag mötte och ropa "titta vad jag fått!" och till och med retas med vissa. Det handlar naturligtvis inte om äggen i sig. Utan om vad jag fått uppleva. Jag är tacksam för minnet. 
 Kommentarer:

1 Andreas:

Roligt att livet tittar upp mellan varven för dig fast kanske en bit mer än tidigare? Ja det är underbart att värmen är på intåg igen. Känns i hela kroppen. Ta hand om dig :)

Svar: Javisst! Mycket mer liv i livet nu. ;) Ser fram emot att gruset ska sopas upp överallt så jag får prova min vinst och lära mig asfaltsurfa. Sköt om dig Andreas!
Camilla Blomberg

2 Enna:

Kul att du hade en härlig påsk :)

Svar: Ja den tar jag med mig och bevarar!
Camilla Blomberg

3 annika eriksson:

Roligt att du hade en trevlig ppsk. Kram frpn Annika i Boden.

Svar: Superhärligt! :) Kram <3
Camilla Blomberg

4 Jennie:

Trevligt, att du hade en bra påsk.

Svar: Javisst! Den bär jag med mig. :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: