Mycket att fira

Det finns flera anledningar till att fira nu. I måndags blev jag överraskad med blommor av en för mig viktig person. Det uppenbara att fira är förstås att jag klarat mig ett helt år utan operationer. En annan anledning är att jag skapade en reklamfilm tillsammans med de andra sommarvikarierna på jobbet - och vann! Vi hade filmpremiär och åt tårta i massor. Vi har också haft en viktig deadline på jobbet och chefen gav oss varsin guldmedalj (choklad) för vår insats. Det blev ännu mer godsaker, kramkalas och applåder. Nästa anledning är att sommarvikariatet blivit förlängt och jag kommer fortsätta jobba deltid (den andra halvan ägnar jag mig åt till att redigera bokmanus :). 
 
Imorgon ska jag besöka vampyrerna för att lämna några rör med blod. Det är en kontrast till allt det andra i livet. Det känns segt, men ändå okej. Förut var sjukhusbesök min vardag och livet däremellan var som korta avbrott. Nu är det mer liv och de korta avbrotten är sjukhusbesök.
 
Jag fryser fortfarande (nästan) konstant varje natt trots raggsockor, mjukisbyxor, t-shirt, hoodie, duntäcke och ett element intill sängen. Det har varit så här i två månader nu på grund av den nya medicinen. Det är skitjobbigt att inte få sova ordentligt. I natt ska jag prova med värmedynan påslagen. Jag har heeelt glömt bort att jag har en (annars brukar värmefilt under duntäcket vara hjälpsamt, men filten har tyvärr gått sönder). Har ni några varma tips att dela med er av?
 
• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Film, Reumatism, Rinvoq, arbetslivet, blodprov, frysa, medalj, socionom, vinnare; • Kommentarer (5)

Kommentarer:

1 Anonym:

Köp Helly Hansen värmeställ. I dem kan du inte frysa. Sköt om dig! Kram

Svar: Jag får kika på det. Tack för tipset! 🤗
Camilla Blomberg

2 Mimi:

Jättefint

Svar: Jättetack 😊
Camilla Blomberg

3 Anonym:

Men Stort Grattis till vinsten. Och så trevligt med en chokladmedalj. Så fin bukett och fin bild på dig. Kram från Annika i Boden

Svar: Tack tack tack vad kul det är att läsa allt fint du skriver, Annika. Stor kram!
Camilla Blomberg

4 Karin:

Woolpower underställ blir skönt på kroppen

Svar: Bra förslag! Värmedynan har gjorde stor skillnad också. 😊
Camilla Blomberg

5 Amanda (Swedish Passport):

Men så fantastiskt, HEJA DIG! Stort grattis till alla framgångar. Men låter ju fruktansvärt att du fryser så mycket, håller tummarna för att du hittar en lösning. Underställ i merinoull brukar funka bra för mig :)

Svar: Vad fint du skriver, Amanda. Och bra tips. Jättetack!
Camilla Blomberg

Kommentera här: