Nya upplevelser

(null)
Det har gått drygt en vecka sedan jag skrev sist. Jag har lagt all energi på jobbet senaste veckorna som ni vet och tyvärr inte orkat så mycket mer. Men nu börjar det lätta! Till och med fingret är nääästan fri från inflammation nu. Det är såå skönt att få må bra och inte bara störtdyka in i helgen, typ. Jag har en liten inflammation i sidan nedanför högra knät som ömmar. Det känns i varje steg jag tar, men går att ignorera om jag bara vill. Och det vill jag. 

Igår åkte jag longboard för att hämta en bil. Jag börjar bli ganska säker på longboarden nu och gasar på max mest hela tiden. Men det var ett tag sedan jag körde bil och behöver värma upp lite. Idag har jag kört till stranden, picknickat, badat, ätit glass och kört vidare (bara för att öva läsa skyltar/gps) till ett för mig nytt utflyktsmål: Hemlingby. För de som bor i Gävle är det kanske vardag att springa/cykla där, kan jag tänka mig. Men det är inte det för mig fast det är relativt nära mig.  Det känns så sjukt, eller friskt kanske jag borde skriva, att åka till en helt vanlig utflyktsplats i närheten  men som jag aldrig varit till. Jag visste inte ens det fanns mer än till namnet. Särskilt fint få dela upplevelserna med en kompis. Vilken lyx det kan vara att orka leva! 

Jag har förresten fått hjälpsam respons både skriftligt och muntligt på första utkastet på manuset. Det gick snabbt få återkoppling. Jag är taggad på att komma igång med redigeringsarbetet i sommar. Lång bit kvar på boken. Men det är en spännande process! 

Kommentarer:

1 Elisabeth:

Så härligt att läsa detta. Så kör på nu med longboarden, bilen, jobbet, boken och LIVET!!
Kram från Elisabeth

Svar: Jag njuter så mycket jag kan och vilar emellanåt för att orka ännu mer! Men känns övergripande bra. På riktigt. 😀 Stor stor kram! ❤️
Camilla Blomberg

2 annika eriksson:

Så skönt att höra att du mår bra. Kram och Trevlig midsommar önskar Annika i Boden.

Svar: Det är fantastiskt att mena det på riktigt-på riktigt. 😊 Stor kram! 🌸🌸🌸
Camilla Blomberg

Kommentera här: