Pimpeltävling på Hillesjön

Jag var med på årets pimpeltävling i helgen. Jag har nog varit med sedan jag hörde till barnklassen… I år var det iskallt att vistas två timmar ute på Hillesjön. Det blåste och snön yrde hela tiden. Jag blev kall ända in i märgen! Trots att mina fiskeboots ska klara -30 grader, blev jag en aning kall om fossingarna. Knäna blev inte smidigare av kylan heller. Jag fick i alla fall en fet abborre sista 5-10 minutrarna och kom på en 3:e plats. När det var min tur att välja pris på bordet, fanns faktiskt det jag allra helst ville ha kvar. En lyxig byggarbetslampa på 4000 lumen med olika specialfunktioner!
 
Haha, men en bygglampa är bra att ha! Jag tycker om att pyssla hemmavid och både tapetserat och målat om. Jag drömmer om att en dag flytta till en liten stuga/ett attefallshus. En lampa är ju perfekt när det kommer till renovering. 
 

Kommentarer:

1 Jennie:

3:e plats är inte helt fel. Kul att du fick en fet aborre. Det är kul med fiske.

Svar: Jag fiskar bara en gång om året. 😅 Men lite spännande är det. I alla fall vid tävling. Inte så mycket annars. Jag har testat på flugfiske och det var mer roligt för då ”gör man mer” än att sitta still. Annars är det mysigt att meta om sommaren utan krok. Bara mata fisk. 😀
Camilla Blomberg

Kommentera här: