Operation 24

(null)
Det här är 24:e gången jag ska opereras.
 
Jag gör som vanligt. Varje gång blundar jag, håller gosegrisen i famnen och låter sjukhusnissarna göra sitt.  Inga lycka till behövs. Jag har tamefan TALANG! 
 
Det känns märkligt att tänka "jag klarar det här" at this point, eftersom  jag ska opereras för 24:e gången och det aldrig är riktigt "över".  Inställningen "jag klarar det här" rymmer hopp, men ger inte plats för vetskapen om de höga riskerna. Att tvinga undan tanken att det kan gå åt helvete skapar bara mer pirrfrossa. För  ju mer behandling jag får, desto värre blir det. Men att sluta försöka är inte ett alternativ. I stället beslutar jag, oavsett utgången, att "nu gör jag det här!" Med rädsla och hopp. Mod. 
 
Även om det aldrig är över, och jag redan har massvis med sjukhusarmband, varje gång är ett queen-making moment! Nu gör jag det här. 
 
Tack för att du tänker på mig. ❤️

Kommentarer:

1 Anonym:

Tänker på dig. Kram från Annika i Boden

Svar: Tack Annika ❤️
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Hoppas att du är okej!❤️

Svar: Hej! <3 Nu ligger en lägesrapport "operation kritisk massa" uppe. Kram
Camilla Blomberg

3 Anonym:

Camilla. Har läst på lite om Manifestation. Lite spejsat men why not? Vad kan man förlora? Inte pengar ialla fall. Prova och tänk dig att du är helt frisk. Låt aldrig andra tankar finnas i ditt huvud. Läste att Manifestation är som en spegel; Du får tillbaka det du tänker. Du kan inte stänga av den spegeln.
Kanske svårt men värt att försöka under en period.

Svar: Hejsan! Jag är ofta inbillningsfrisk. :D
Camilla Blomberg

Kommentera här: