Det kommer gå bra tills vi vet något annat

Januari 2023 var stryp-känslan något relativt nytt. Jag hade ingen behandling under pågående utredning om vena cava superior syndrom. Ett år senare, januari 2024, är situationen sämre (symtomatiskt och komplikationer) trots behandling (blodförtunnande och experimentell bromsmedicin). Operation är riskfylld, men det kan hjälpa! 

Det har varit ett par tuffa dagar tidigare i veckan. Det är svårt att stilla längtan av trygghet när det som skrämt och skrämmer är så mycket och stort. Men jag har haft några jättefina samtal, blivit överöst med kärleksfull vänlighet, omkramad i massor och känt mig modig av det. Tack ❤
Nu är jag hoppfullt redo.

Nu kan jag längta till möjliga vinster med hybridingreppet hjärta/kärl. Jag ser fram emot att kunna ligga ner plant och sova, plocka upp något från nedersta hyllan i mataffären, skrapa bilrutan, tvätta händerna, ta fram mat ur frysen från bottenlådan, kunna skratta på riktigt, lyfta ex. en vattenflaska från golvet som inte känns som den väger 100 kg, klä på/av mig, ta fler än fem simtag - allt utan att strypas!

Jag kommer få mer information och detaljer om hybridingreppet i närtid. Det här kommer gå bra tills vi i så fall vet något annat. 

• Kategori: Kampen, Operationer; • Taggar: AV-block, barnreumatism, hjärta, hybridingrepp, kärl, pacemaker, sjuk sinusknuta, vena cava superior syndrom; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Tisa:

Så fint att du har fina människor runt dig, det gläder mig! Kram kram ♥️

Svar: Det glädjer mig också. Stor kram!
Camilla Blomberg

2 Hannas krypin:

Fint att du har fina människor omkring dig som ger hopp och stöd.

Svar: Kramar gör mig modigare. 🤗
Camilla Blomberg

Kommentera här: