I den djupa delen av bassängen

Det har varit många turer på sjukhus, på tre olika ställen. Fokus just nu är att stärka kroppen för att få en fungerande vardag. Ett sätt är att jag har tillsammans med fysioterapeuten testat gymmet. Det gick bra. Men det blev tydligt att kroppen (ännu) inte har styrkan att bära upp sin egen vikt. Jag har också fått möjligheten att testa varmvattenbassängen. Jag kan vara i den djupa delen och vara under vattnet utan att strypas! Tänk att jag opererades i tio timmar för att kunna klara av det. Jag kan dock inte simma på grund av armen och benet. Det svåraste var ändå att klä av/på mig. Men det här är en vinst. 
 
Uppföljande blodprover för celiakin ser bra ut. Det kan betyda att kroppen tar upp näring från maten för att tarmen läkt med glutenfri kost. Eller också kan det betyda att det bara är effekten från järndroppet som dröjer kvar. Om två månader är det därför uppföljning om det håller i sig.  
 
• Kategori: Kampen, Rehabilitering; • Taggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Reumatism, bassäng, celiaki, fysioterapeut, pacemaker, rehabilitering, vena cava superior syndrom; • Kommentarer (3)