I den djupa delen av bassängen

Det har varit många turer på sjukhus, på tre olika ställen. Fokus just nu är att stärka kroppen för att få en fungerande vardag. Ett sätt är att jag har tillsammans med fysioterapeuten testat gymmet. Det gick bra. Men det blev tydligt att kroppen (ännu) inte har styrkan att bära upp sin egen vikt. Jag har också fått möjligheten att testa varmvattenbassängen. Jag kan vara i den djupa delen och vara under vattnet utan att strypas! Tänk att jag opererades i tio timmar för att kunna klara av det. Jag kan dock inte simma på grund av armen och benet. Det svåraste var ändå att klä av/på mig. Men det här är en vinst. 
 
Uppföljande blodprover för celiakin ser bra ut. Det kan betyda att kroppen tar upp näring från maten för att tarmen läkt med glutenfri kost. Eller också kan det betyda att det bara är effekten från järndroppet som dröjer kvar. Om två månader är det därför uppföljning om det håller i sig.  
 
• Kategori: Kampen, Rehabilitering; • Taggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Reumatism, bassäng, celiaki, fysioterapeut, pacemaker, rehabilitering, vena cava superior syndrom; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Anonym:

Roligt att höra att det går framåt. Positivt tänk även det känns skit ibland!

Svar: Försöker hålla hårt fast i den seger som är nu 🙌🥇😊
Camilla Blomberg

2 Hannas krypin:

Vad fint att operationen gjort nytta så du kunde vara i djupa delen. Hoppas på att benet och armen snart fungerar igen.

Svar: Det var efterlängtat med en vinst nu. Resten tar vi sen. 🤗
Camilla Blomberg

3 Elisabeth:

Så fint att läsa det du skriver nu. Jag läste just om uttrycket "good enough" och att det kan vara skönt att landa där ibland och liksom vila i att det inte är OK men det får vara "good enough". Jag blev i alla fall lugn och tillfreds av att tänka att där är jag nu.
Skickar också ett gäng söta imaginära påskkycklingar till dig. Stor kram från Elisabeth

Svar: Jag tänker så ibland. Att det är tillräckligt bra åtminstone för nu. När så mycket annat går emot behövs vila i det lilla som går bra.
Vilken söt påskhälsning! Omfamnar mina kycklingar och önskar dig en trevlig påskhelg på det sätt du helst önskar. Kram 🤗
Camilla Blomberg

Kommentera här: