Avtackning i fredags

Sommarens arbete är nu avslutat. Jag hade min sista dag i fredags. Men det är inte helt slut för alltid. Jag kommer göra några timmar då och då under studietiden. Det blir bra. Jag har lärt mig mycket under mina 10 veckor. Okej, det blev inte riktigt så många pass som det var tänkt. Det har varit en tuff sommar. Jag har mått dåligt, varit på flera sjukhusbesök, haft ont och känt mig… sliten. De sista veckorna har jag varit extra trött på grund av käklederna som gjort det svårt för mig att sova och äta. En blir svag och inte lika sprallig av att tappa drygt 8-9 kg under en så kort tid. Att ”bara” ha ont är tröttsamt som det är. Men det har ju gått bra ändå! Jag avtackades med rosor och ett kort med orden ”tack för ett kanonjobb i sommar”. Det känns bra att jag gjort skillnad!
 
Det känns också bra att jag fått ”prova på” socionomyrket inför fortsatta studier. Jag har jobbat inom socialtjänsten tidigare, men inte med samma sak. Det är intressant att få en inblick inom flera olika områden och hur allt hänger ihop.
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Vad fint att de gav dig blommor, vilken fin bild på dig. Kram.

Svar: Ja det var väldigt fint av kollegorna. :) Oj, tack så jättemycket! :D Jättekram!
Camilla Blomberg

2 Annika:

Det var jag som skrev att det var fint att de gav dig blommor och att det är en fin bild på dig. Glömde fylla i namnet och de andra uppgifterna.

Svar: Det är alltid liiite roligare att få ett namn, så tack för att du tog dig tid att skriva hit igen och berätta. :D Kram på dig Annika!
Camilla Blomberg

Kommentera här: