E.T. phone home

Jag hoppas ni har en fin helg hur den än ser ut. Jag fattar om den innehåller blandade känslor. Vi firar och vi sörjer. Minns, känner oss glada och ledsna på samma gång. Jag kan ändå se det fina i att båda får rymmas. Jag har mycket skrivande framför mig och ser det som en skön tillflykt ibland. 
 
Jag firade min kompis som fyllde år igår. Det kreativa temat för festen i år var hus/hem. Mina tankar fördes till det kända filmcitatet ”E.T. phone home”. Med det vann jag bästa kostym (i år igen). Och jag måste själv få säga att jag tycker E.T. blev ursöt i sin lilla cykelkorg med lysande finger och hjärta! I själva verket är den uppbyggd av gamla mjölkkartonger och massa tejp, och inte alls så gosig. Men jag har inte hjärta att riva sönder den än. 

Kommentarer:

1 Linn:

Så bra utklädnad! Jag hade inte heller har hjärta att förstöra honom.

Svar: Tack Linn 🤗 Han är ju så fulsöt 😍
Camilla Blomberg

2 Elisabeth:

Helt bedårande söt!! Och du är väl den perfekta fostermamman för honom. Tills han återvänder.

Svar: Jag blir väldigt glad av att läsa det du skriver, Elisabeth. Om än han är på låtsas. Kram på dig!
Camilla Blomberg

3 Andreas:

Fint med din kreativitet. Det blandas så väl med allt det andra filosofiska och barnet leker fortfarande i dig precis som det ska vara. Hoppas du har haft en fortsatt trevlig helg.

Svar: Jag kan vara lite dålig på att visa alla mina lekfulla påhitt. Mest för att mycket av det kreativa jag gör ligger mig väldigt nära och inget jag vill dela med flera. Andra saker behöver mogna innan jag delar. Exempelvis tog det ett tag innan ”brevfilten” visades i sin helhet. Några inlägg tidigare ”blurra” jag texten. Så jag utvecklas och blir modigare. :) Tack, detsamma!
Camilla Blomberg

Kommentera här: